Tuotanto

Valmistamme Kokkolan tuotantolaitoksellamme umpikoreja, rahtilavoja, perävaunuja, kapelleja sekä puoliperävaunun vetoautojen varusteita.

Tilauspohjainen tuotanto merkitsee nopeita toimitusaikoja sekä oikeaa hinnan ja laadun suhdetta.

Laatu antaa kestävyyttä. Perehdymme asiaamme huolellisesti niin suunnittelussa kuin kokoonpanossakin, jokaista lukkoa, tiivistettä, saumaa ja saranaa myöten.

Käytännöllisyyttä, joustavuutta ja laatua.

Pienen yrityksen etu on suora yhteys asiakkaisiin, joiden palautteeseen ja ideoihin suunnittelumme paljolti perustuu. Käyttäjien yksilölliset toiveet ja vaatimukset edistävät tuotekehittelyä yhtä paljon kuin nykyaikainen CAD-teknologiakin. Tehokkuus, rakenteenkeveys oikeassa suhteessa lujuuteen, kestävyys ja liikenneturvallisuus ovat vakiovarusteena Tyllis-päällerakenteissa ja perävaunuissa. Kaiken muun teemme mittojesi mukaan.

Teemme jokaisen perävaunun ja päällirakenteen täysin valmiiksi liikenteeseen - avaimet käteen.

Sitten vain tien päälle ja tuloksen tekoon pitkäaikaisella laatutuotteella, joka kestää kuormaa, katseita ja vertailua.

› Ota yhteyttä

Maalaamo

Maalaamo on tärkeä osa Tylliksen tuotantoa. Tuotteet maalataan asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Maalaamo suorittaa runko, päällirakenteiden- ja ohjaamoiden maalaukset rautaisella ammattitaidolla. Hoidamme myös kuviomaalauksia.

Tarkkaa työtä

Ennen varsinaisia maalauksia suoritetaan huolellisesti teräsraekuulapuhallus. Käytössämme on nykyaikainen maalausboksi ja useampi pienempi boksi missä suoritetaan komponentti-maalauksia.
Suuresta maalausboksista löytyy asianmukainen varustus, kuten raskaan kaluston nostin sekä pneumaattisesti toimivat miehistökorit. Uuden tuotannon lisäksi maalaamo hoitaa asiakkaiden ajoneuvojen uus- sekä korjausmaalaukset.