Päällirakenteet

Tyllis päällirakenteet suunnitellaan ja kootaan huolellisesti yksityiskohtia myöten. Päällirakenteita on saatavana avonaisina, koko sivu aukeavilla ovilla tai erilaisilla kapellivaihtoehdoilla varustettuna.

Esimerkiksi nostokapelli on moderni tapa hoitaa kuormankäsittelyä. Säästät aikaa ja vaivaa ja kuormaus tai purkaminen on tehokasta. Kuljetuskalusto ei seiso kauan paikallaan ja pääset matkaan nopeasti.

Tyllis valmistaa myös pneumatiikalla tai hydrauliikalla toimivia erikoisratkaisuja, kuten hakeautot ja muut taka- ja sivukippaavat korit.

Tehosta kuljetukset sekä minimoi lastauksen ja purun seisonta-aika nykyaikaisella, käytännöllisellä kuljetuskalustolla.

› Ota yhteyttä

Katso kuvia ▾

Perävaunut

Tyllis perävaunut suunnitellaan ja kootaan huolellisesti yksityiskohtia myöten. Perävaunuja on saatavana avonaisina, koko sivun aukeavilla ovilla tai erilaisilla kapellivaihtoehdoilla varustettuna.

Tyllis valmistaa pneumatiikalla tai hydrauliikalla toimivia erikoisratkaisuja, kuten nostokapellit, hakeperävaunut ja muut taka- ja sivukippaavat perävaunut.

Varustelu riippuu käyttötarpeesta.

› Ota yhteyttä

Katso kuvia ▾

Puoliperävaunut

Tyllis Oy Ab:llä on vankka kokemus puoliperävaunujen valmistuksesta ja voimme tarjota monimuotoisen valikoiman erikoistuotteita.

Valmistamme suoria, pokattuja, lyhyitä, pitkiä, ulosvedettäviä puoliperävaunuja sekä tarjoamme monia vaihtoehtoja päällirakenteelle.

Varustelu toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaan.

› Ota yhteyttä

Katso kuvia ▾

Nosturiautot

Tyllis-nosturiauto tehostaa kuljetuksiasi huomattavasti.

Autoon saat halutessasi kölitaskun ja hydrauliset venetuet, hydraulisesti ulosajettavan takapalkin, hydraulisesti tai manuaalisesti ulosajettavat laitatolpat. Saatavissa on esimerkiksi konttilukot, erilaiset sidontalenkit ja tolppahylsyt.

Kotelorunko TR 170 soveltuu 40-200 tm nostureille.

› Ota yhteyttä

Katso kuvia ▾

Keskiakseliperävaunut

Keskiakseliperävaunua käytetään esimerkiksi nosturiauton kanssa tai moduuliyhdistelmässä.

Tyllis Oy Ab:n keskiakseliperävaunut valmistetaan asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Erittäin matala lava, kölitasku, venetuet, ulosvedettävä etu- ja takapalkki sekä automaattivetoaisa ovat pieni esimerkki varustelusta.

Varustelu riippuu asiakkaan käyttökohteesta sekä vaatimuksista.

› Ota yhteyttä

Katso kuvia ▾

Dollyt

Tyllis valmistaa "dollyt" kuljetuskalustoosi vuosien kokemuksella. Tyllis dollyt ovat laadukkaita ja kestävät kovaa rasitusta.

Robottihitsattu runko takaa korkean laadun. Rengaskoolla ja akseleilla pystyt vaikuttamaan vetopöytäkorkeuteen.

› Ota yhteyttä

Katso kuvia ▾